Forretningsbetingelser

BETALING
ZENCE by Sahl modtager betaling med Mobilepay og kontant ved behandlinger i klinikken. Ved online køb kan du betale med mobilepay, Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard. Er der tale om køb af kursus eller onlineprodukt vil beløbet blive trukket med det samme. Alle beløb er i DKK (fremgår altid i forbindelse med beløbet) og er og er inkl. moms hvis dette er berettet for den købte vare.

ZENCE by Sahl krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

LEVERING
Ved køb af kurser/holdundervisning og onlineprodukter, afholder ZENCE by Sahl aktiviteten på den angivne dato og på den for kurset angivne adresse/online linke. Jeg forbeholder ret til ændringer i forhold til dato samt lokation op til 1 uge før aktivitetsstart så længe kurset afholdes i samme landsdel.

Ved køb af online produkter hos ZENCE by Sahl bestræber jeg os på at der skal være adgang så snart købet er gennemført, medmindre der er tale om en live aktivitet der ligger på en angivet dato. Jeg forholder mig retten til at korrigere evt. tekniske fejl i op til 24 timer efter købet er gennemført.

AFBUD, REFUSION & FORTRYDELSESRET

Afbud på bookede behandlinger skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse fra behandling faktureres du 50% af behandlingens pris.
Der er ingen fortrydelsesret ved køb af online produkter medmindre andet er angivet for det enkelte produkt.Tilmelding til fysiske kurser, events og hold er bindende.

Ved afmelding til fysiske arrangementer gælder følgende:
Ved enhver afbestilling, uanset tidspunkt, beregnes et gebyr på minimum 15% af afgiften, som fratrækkes det beløb, der refunderes i forbindelse med afbestilling. 

Afbud ved mindre end 1 måned til afholdelse kræves 50 % i gebyr.

Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Dog er du, efter skriftlig aftale med os, velkommen til at overdrage din plads til en anden.

RETTIGHEDER
Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører ZENCE by Sahl.

Ved køb opnås en licens per købte produkt.

Alle onlineprodukter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med ZENCE by Sahl, ligesom det ikke må bruges helt eller delvist i undervisningsøjemed.

Online produkter må ikke kopieres, reproduceres, indscannes, affotograferes, overføres eller reduceres til noget elektronisk medie eller til maskinlæsbar form eller papir. Materialet må heller ikke afskrives på papir e.l. Alle forbehold gælder materialet i sin helhed og dele heraf.

Brud på ovenstående må kun ske med dateret skriftlig tilladelse fra ZENCE by Sahl. Selv om materialet løbende bliver tjekket for fejl, tager ZENCE by Sahl ikke ansvar for eventuelle fejl i materialet. Dette gælder både for egentlige fejl, men også for udeladelse af information.

Købte online produkter må, både helt og delvist, kun benyttes af den person der har foretaget købet, og må altså ikke deles med andre.