ØGET PERFORMANCE

Breathwork - Fokus - Performance

Du trækker vejret ca 22.000 gange om dagen. Det bliver til 8,4 millioner gange på et år. Og omkring 7 milliarder gange på et helt liv!

Dit liv starter og slutter med et åndedrag. Selvom vejrtrækningen er noget af det mest naturlige vi gør, har de fleste af os fået en dysfunktionelt vejrtrækning.

Vi trækker simpelthen vejret for lidt og for hurtigt. De fleste trækker vejret 15-20 gange i minuttet. Det er et resultat af den verden vi lever i. Hvor vi får massevis af inputs hver dag. Hvor de fleste er mere i “fight & flight” end i “rest & digest”. 

Den gode nyhed er at du ret let kan bringe din vejrtrækning tilbage til det naturlige og medfødte. Det meste af arbejdet foregår siddende eller liggende på ryggen, så ALLE kan være med og ALLE kan høste fordelene.

Lungs and trees live in a symbiosis helping each other breathe

Din vejrtrækning kan være både bevidst og ubevidst. Den kan altså ændre sig  ved at vi tænker på det, men den ændrer sig også helt af sig selv.

Du kan f. eks. besluttet dig for at holde vejret, kun trække vejret gennem næsen eller munden. Du kan gøre udånding længere en indånding, der er et væld af mulighed når det handler om bevidst åndedrætsarbejde. 

Altsammen med formålet at øge din fokus, velvære og performance. 

Åndedrætsarbejde eller breathwork, lyder nyt, men i virkeligheden har vores forfædre kendt betydningen af den gode vejrtrækning i flere tusinde år. 

Allerede den gang vidste de at breathwork, pranayama, åndedrætsarbejde var det mest kraftfulde og effektive værktøj til at forbedre det fysiske og psykiske helbred!

I dag ser vi flere og flere videnskabelige undersøgelser der underbygger denne viden. Der er særlig forsket på Stress, depression, angst og smerter.

KLIK HER og læs om forskning på at dæmpe inflammation (gigt). 

Med fokuseret åndedrætstræning vil du opleve at åndedrættet kan:

  – Øge udholdenhed og styrke
 –  Øge overskud, fokus og energi
 – Grounde og give mere autenticitet og oprigtighed
 – Sænke puls og blodtryk
 – Reducere stress og angst
 – Forebygge søvnløshed
 – Mindske  (fjerne) snorken/apnø
 – Lindre smerter
 – Virke antiinflammatorisk og styrke immunsystemet
 – Forbedre fordøjelsen og stofskiftet
 – Afspænde muskler og forbedre kropsholdningen
 – Give mere smidighed / Range of Motion

Fordele ved åndedrætstræning
Det koster din email. Du får guiden med det samme. Samtidig tilmelder du dig mit newsletter om øget performance og mindre stress, tilbud på events/kurser, der gør dig til (endnu) bedre til at holde balancen i livet. 
Du kan til enhver tid
afmelde dig med et enkelt klik.