METODER

Typer af massage

Fysiurgisk Massage, Sportsmassage, Triggerpunkt massage, MFR og udstræk, Skadesterapi, Stolemassage og Idrætsterapi.  Jeg anvender alle ovenstående metoder og  min erfaring er  at det bedste resultat opnås ved at se på den specifikke krop foran mig og behandle med de metoder der giver størst effekt.

Jeg elsker mine kunder, men jeg vil helst have at de kommer så lidt som muligt. Det vigtigste for mig er at give en effektiv behandling, så den få ro i krop og sind. Øge deres performance og velvære. Derfor blander jeg metoderne. 

Massage handler ikke altid om skades- og smertebehandling, nogen kunder vælger det jeg kalder “vedligehold” eller selvforkælelse, til disse behandlinger tilføjer jeg ofte ansigtsmassage, Thai YOGA Massage eller Hot Stone!

Sportsmassage & Skadesterapi

De fleste har nok prøvet en almindelig Fysiurgisk massage, hvor der arbejdes med olie. Nogen har måske også prøvet en sportsmassage, som er min favorit, da jeg mener den giver de bedste resultater. Sportsmassage går mere i dybden og fokuserer på at afhjælpe problemstillinger.  Sportsmassagen er også mindre passiv end andre massagemetoder, da du ofte møder udstræk, cupping, øreakupunktur MFR og øvelser du kan lave i din hverdag. Skadesterapi handler om at lægge og følge en plan, der får dig tilbage til de aktiviteter du drømmer om.  

Triggerpunktmassage (akupressur)

Triggerpunkt finder det ømme punkt, trykker på det og derved hjælpe spændingerne til at slippe. Disse punkter kan påvirke andre steder i kroppen. Triggerpunkter behandles både med direkte tryk og nåle. 

MFR (myofascial release)

Her arbejdes med bindevævet.  Bindevævet omslutter og adskiller alle  muskler og væv.  Over tid  dehydrer bindevævet og det kan føles stift og lettere smertefuldt. Behandlingen handler om at strække i vævet og sørge for at der kommer ny energi og næringsstoffer til området. 

Cupping & Gua-Sha

Er baseret på TCM (Traditionel Kinesisk Medicin) og arbejder blandt andet med stagnereret energi i kroppen. Cupping er også virkelig effektivt til at behandle dybe muskelspændinger, da vævet løftes og blodgennemstrømningen derved øges. Du vil ofte se udtræk, der minder om, men IKKE er blå mærker. 

Nogle sundhedsforsikringer giver tilskud til massage, hvis massøren er RAB
(Registreret Alternativ Behandler). Det er jeg.  

Bindevæv, Cupping & Gua-Sha

Jeg bruger MFR (bindevævsmassage) Elektro Cupping eller Gua-Sha/Scraping i de fleste af mine behandlinger. Det gør jeg fordi det er ekstremt effektivt til at opløse myoser og øge blodgennemstrømningen og derved detoxe området for affaldsstoffer, stivhed og stagneret energi. 

Cupping og Gua-Sha er også  virkelig velegnet til at re-hydrere bindevæv, da behandlingen sender frisk blod og nye næringsstoffer til det bindevævet.  

Er der meget stagnation, ophobede affaldsstoffer eller anden ubalance, vil det kunne ses på de mærker cuppingen eller Gua-sha efterlader. 

Både Cupping og Gua-Sha bygger på Traditionel Kinesisk Medicin, akupunkturpunkter og meridianbaner. 

Alt inklusiv i sportsmassagen

Øreakupunktur

Øreakupunktur bygger ligesom traditionel akupunktur på Traditionel Kinesisk Medicin, og handler om at finde og udligne ubalancer i kroppen.  

Hele kroppen er repræsenteret i øret, på specifikke punkter. Ved at teste for ømhed, findes de “aktive” punkter, og behandles. De fleste vil opleve umiddelbar lindring af smerteområde i kroppen når nålen sættes korrekt i øret. 

Jeg arbejder både med permanente nåle og nåle der sidder i op til 20 minutter. 

Hot Stone og vedligehold

Hot Stone massage er helt som navnet siger. Massage med varme sten. Fordelen ved de varme sten, er at de hurtigere får musklerne til at give slip og slappe af. 

Stenene kan også bruges til at arbjede med bindevævet, og som triggerpunkts massage. 
Nogen steder bliver man mest bare “nusset” med de varme sten. Hos mig bruges de ikke kun til velvære, men til at få løsnet for bindevæv og genstridige myoser som en del af sportsmassagen

Vedligeholdsbehandlinger handler om netop det – at holde kroppen vedlige mod genstridige spændinger der skabes i dagligdagen. De kan afhjælpes med fokus og øvelser, men det er ikke alle der har energi til det…